Gratis specialistisch mineralenadvies voor koeien:

Maatwerk blijkt vaak goedkoper dan standaardoplossingen


Heeft u zorgen over de gezondheid van uw koeien? Spelen er vruchtbaarheids- of klauwproblemen? Komen uw koeien niet altijd goed door de transitieperiode heen?

Denk dan eens aan een specialistisch advies op het gebied van mineralen, sporenelementen en vitaminen. Deze elementen zijn onmisbaar om de koe gezond te houden. Een tekort of overschot van een mineraal of sporenelement kan als zwakke schakel de totale balans verstoren. Per bedrijf zijn er specifieke behoeften. Een standaardoplossing lost problemen vaak onvoldoende op. Wilt u meer rendement? Vraag dan hier een specialistisch mineralenadvies aan. 

Voedingsadviseur Jan van Benthem is gespecialiseerd in mineralen, sporenelementen en vitaminen in de agrarische sector. Met meer dan 50 jaar ervaring en specialistische kennis over de werking van mineralen kan hij met de mineralenwaardes uit bloed-, ruwvoer- en/of melktankonderzoek in een gratis, vrijblijvend adviesgesprek met u de specifieke behoeftes van uw melk- of rundveebedrijf onder de loep nemen en u van uitgebreid advies voorzien.

Na dit adviesgesprek weet u:
  • Wat de gevaren zijn van eventuele mineralentekorten en –overschotten in het rantsoen dat u nu voert
  • Hoe u dit kunt balanceren en oplossen
  • Hoe u eventuele gezondheidsproblemen bij uw koeien kunt voorkomen of verminderen
  • En hoe u meer rendement krijgt uit het rantsoen voor uw koeien

Wilt u antwoord op alle vragen die u altijd al had over mineralen, sporenelementen en vitaminen?
Vraag een kosteloos en vrijblijvend mineralenadviesgesprek aan. Het adviesgesprek kan telefonisch plaatsvinden of, indien gewenst, op uw locatie. Neem contact op via de website of bel rechtstreeks op 050-4061254